уторак, 20. мај 2014.

Cene stanova u Novom Sadu - Novo Naselje

  Novo Naselje ....najvece stambeno naselje u Novom Sadu. Prakticno, to je grad u malom. Izgradjeno je na velikom prostoru, sa sirokim bulevarima, puno zelenih povrsina, parkinzima, skolama i vrticima.  Centralni deo naselja je zidan sedamdesetih godina. Za vreme sahovske olimpijade je zidan Sonsi, i na kraju Savina i Sarengrad, koji su izgradjeni krajem osamdesetih. Cene stanova se krecu od 600 do 850 evra po m2 u centralnom delu naselja. Najtrazenija je Savina koja je i najbliza gradu. Zgrade je zidala Buducnost i to im obezbedjuje 50-tak evra visu cenu od ostalog dela naselja. Najniza cena je na Sarengradu, koji je najudaljeniji od centra, a jedan dobar deo nije ni proknjizen Sve to znacajno obara cenu stanova i otezava prodaju.
Stanovi na Novom Naselju su zidani u vreme najveceg standarda, sto se odrazilo na srukturu stanova koji imaju velike kvadrature i malu sobnost. Dnevni boravci su veliki, spavace sobe male i komotna kupatila.
Svi kupci kojima nije bitno da budu blizu centra, zele da mirno i bez nerviranja parkiraju auto ..ovo je lokacija na kojoj treba da traze stan.

Ponuda nekretnina Mog Doma

Нема коментара:

Постави коментар