уторак, 12. август 2014.

Opet u klupe.......

Na prezentaciji  pravilnika koji regulišu oblast posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, u Privrednoj komori Srbije, predstavnici Ministarstva su saopštili i da će već u avgustu ove godine na zvaničnoj internet stranici www.mtt.gov.rs istaći obaveštenje o ispitnom roku, kako bi kandidati imali dovoljno vremena da se spreme za polaganje ispita za posrednike.
Program stručnog ispita može se preuzeti na sajtu ministarstva (rubrika: dokumenti / podzakonska akta). Uz svaki modul, za sva četiri predmeta, naveden je spisak literature i pravnih izvora.
Kandidati mogu sami spremati ispit ili pohađati kurseve koje će organizovati razne obrazovne institucije i asocijacije. Na prezentaciji u Privrednoj komori Srbije, predstavnici ove institucije su najavili da će komora organizovati kursevi za pripremu istpita za posrednike, o čemu će kandidati blagovremeno biti obavešteni (www.pks.rs).
Imajući u vidu veliko interesovanje kandidata, priručnike za polaganje ispita sastavljaće institucije koje budu sprovodile obuku.
Kako bi se izašlo u susret agentima u unutrašnjosti, Ministarstvo planira da iduće godine sprovede pismeni deo ispita u gradovima širom Srbije.
www.nekretnine-mojdom.com

Нема коментара:

Постави коментар